PasOpPoes

Uw kattenopppas aan huis

Wat doe ik?

Ik zorg voor uw kat of een gekooid huisdier als u voor korte of langere tijd niet thuis bent. Ik kom bij u aan huis en geef uw dier aandacht en ook de verzorging is bij mij in goede handen. Samen met u overleg ik hoe vaak ik langskom en dien ik eventueel medicijnen toe. 

Voordat ik op uw dier pas, kom ik langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en heeft u de gelegenheid om mij alles over uw huisdier, de verzorgingen de bijzonderheden van uw dier te vertellen. Naast de verzorging doe ik het volgende:

Ik geef de planten binnen water, buiten als het lang niet heeft geregend en er een goede, aangesloten tuinslang aanwezig is.

Eventuele ‘ongelukjes’ ruim ik op, zorgt u wel voor schoonmaakmiddelen, handzeep en afvalzakjes. 

Het verschonen van de kattenbak of kooi.

Het buitenzetten en binnenhalen van de vuilnisbak; laat wel een schema achter wanneer het huisvuil wordt opgehaald.


Ik stofzuig de ruimtes waar de dieren zich bevinden om de dag.

Ik haal de post uit de brievenbus en leg deze op een onopvallende plek.

Ik houd een ‘dagboekje’ bij, wat u bij thuiskomst van mij krijgt. Desgewenst kan ik u ook iedere dag een sms-je met alle wederwaardigheden sturen, de kosten daarvan zijn echter wel voor rekening van de klant.

Uw privacy wordt uiteraard volledig gerespecteerd. Ik geef geen namen of adressen door aan derden. Uw adresgegevens en telefoonnummers worden gescheiden van uw sleutels bewaard. De deur welke door mij wordt gebruikt sluit ik af op het nachtslot, alle ramen worden bij vertrek afgesloten.